• Transit courier
  • Transit courier
  • Transit courier
Noul Transit Courier

Va asteptam la Casa Auto Timisoara dealer Ford sa testati noul Transit Courier, confortabil, placut la condus si plin de tehnologii inteligente, precum un autoturism Ford, si in acelasi timp, capabil, fiabil si foarte eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, la fel ca toate utilitarele Ford Transit.
Forma compacta a utilitarei o face sa aiba o manevrabilitate superioara si, multumita unuia dintre cele mai bune diametre de bracaj din clasa sa, puteti negocia cu usurinta strazile inguste si spatiile de parcare strâmte.

Nu va lasati insa pacalit de postura mica a noului Transit Courier; o suprafata de incarcare de 2,3 metri cubi va ofera cu 10% mai mult volum de incarcare decat alte vehicule din aceeasi clasa. Optati pentru peretele despartitor pliant cu scaun pentru pasager care poate fi „pliat si coborat", astfel veti beneficia, de asemenea, de o lungime de incarcare de top in clasa sa, de 2,59 m.

Si indiferent de cate ori va trebui sa opriti, nu o veti face prea des pentru a alimenta. Acest lucru se intampla deoarece motorul pe benzina premiat EcoBoost de 1,0 l si motoarele avansate diesel Duratorq de 1,5 l si 1,6 l asigura o economie de combustibil remarcabila si un nivel redus al emisiilor: pana la 3,7 L/100 km (76,3 mpg) si doar 97 g/km cu sistemul Auto-Stop-Start si sistemul de limitare a vitezei la 100 km/h.

Tehnologii avansate, inclusiv camera video pentru vizualizare spate, senzori de distanta la parcare si asistenta la pornirea in rampa (si multe altele), sunt prevazute pentru a face fiecare deplasare cat mai sigura, mai usoara si fara probleme, posibil. Toate acestea in timp ce Ford SYNC cu comanda vocala va elibereaza, oferindu-va posibilitatea de a prelua si de a efectua apeluri telefonice in modul hands-free. Mai mult, sistemul va va citi cu voce tare chiar si mesajele text pe care le primiti.*

Va asteptam la Casa Auto Timisoara dealer Ford, in Calea Sagului nr. 199. Contactati-ne.

*Sub rezerva compatibilitatii telefonului.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]