URCA LA VOLANUL NOULUI KUGA, ACUM LA 15.500 €

Daca unde altii vad obstacole, tu vezi oportunitati, e timpul sa iti iei o masina pe masura. Un SUV nou, puternic si inteligent, care te ajuta sa traversezi jungla urbana si sa te bucuri cu adevarat de drumurile lungi.

In noul Ford Kuga, ai in sfarsit un partener care se ridica la inaltimea ambitiilor tale. Aspectul sau modern si impunator se imbina firesc cu cele mai noi tehnologii Ford, ce garanteaza performanta si eficienta la cele mai inalte standarde.

Tot ce iti poti dori de la un SUV, in materie de confort si siguranta, Kuga are deja: pilot automat cu sistem de ajustare a limitei de viteza, sistem Ford MyKey si buton de pornire Ford Power, sistem Ford Easy Fuel, sistem de protectie la rasturnare, sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), sistem de control avansat in viraje si 7 airbaguri.

Iar scaunele din fata sport, volanul si schimbatorul de viteze imbracate in piele, precum si geamurile actionate electric cu functia “shot up/down”, iti vor spori cu siguranta placerea de a conduce.

Acum poti achizitiona prin programul Rabla noul Ford Kuga la numai 15.500 €* +TVA.

Mai mult – oferta include si un pret special, de 350 €* (TVA inclus), pentru pachetul optional Trend, cu dotari care iti vor deveni in scurt timp indispensabile:

  • Radio CD cu MP, 8" touchscreen, display central, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan, BlueTooth/Voice control (limba engleza), USB, SYNC Gen 3 cu sistem de asistenta in caz de urgenta (112)
  • Jante din aliaj de 17”;
  • Aer conditionat automat cu reglare separata stanga/dreapta

Pentru a face noul Kuga si mai accesibil, poti beneficia, acum, de finantare cu o dobanda speciala, de numai 1,99%!
In ceea ce priveste prezenta impunatoare pe sosea si farmecul deosebit, te asteptam sa le descoperi in showroom-ul nostru Ford, din Calea Sagului nr.199!

Te invitam, deci, sa faci cunostinta cu noul tau SUV Inteligent la Casa Auto Timisoara!
How Kuga are you?

Solicita Oferta

Nume & Prenume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Doriti sa primiti alte informatii si oferte din partea noastra(*)

Invalid Input

Introduceti codul numeric de verificare(*)
Introduceti codul numeric de verificare RefreshInvalid Input

Prin selectarea uneia din opţiunile „Da...” de mai sus, declar că îmi exprim consimţământul în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum şi orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa fie salvate în baza de date Casa Auto Timişoara, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislaţia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către S.C. Casa Auto Timisoara S.R.L., fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. a notificat aceasta prelucrare de date personale autorităţii de supraveghere, sub nr. 5803. Am cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. – Calea Şagului nr.142, Timişoara, Jud. Timiş îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate; - să intervin asupra datelor transmise; - să mă opun prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară; - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.
În cazul selectării opţiunii „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Casa Auto Timişoara pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii / programări / întâlniri, precum şi pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informaţii rămân confidenţiale şi vor fi păstrate de Casa Auto Timişoara.

Nu mai sta pe ganduri si programeaza un Drive Test cu Ford Kuga, aici! Transforma fiecare drum intr-o aventura de zile mari!

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Prezenta oferta financiara, tehnica si comerciala, se adreseaza exclusiv persoanelor fizice, este neangajanta avand caracter exemplificativ si aplicandu-se in masura in care programul Rabla e relansat/suplimentat financiar de catre autoritatile publice relevante. Informatiile financiare sunt emise de UniCredit Leasing Corporation IFN pentru modelul Ford Kuga Trend 2WD 1,5TDCi 120CP M6 in valoare de 18.000 Euro TVA inclus, avans 31% in valoare de 5.580,01 Euro pe 60 luni (TVA inclus): rata anuala a dobanzii (variabila) 1,99%, comision de analiza dosar 2,5% din pretul masinii (450,00 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0,05% (6,21 Euro TVA inclus), valoarea ratei lunare 220,64 Euro TVA inclus, valoarea totala platibila 19.549,55 Euro, TVA inclus, DAE 4,69%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Unitatile sunt disponibile in limitele stocului, campania fiind valabila pana la 31 Septembrie 2017.
Campania este supusa unor termeni si conditii si se adreseaza exclusiv persoanelor fizice. Este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, pentru modelul Kuga Trend 2WD1,5 TDCi 120CP M6. Informatiile prezentate sunt obtinute dupa includerea cumulative a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania prin programul Ford ECOBONUS; 2. contributiei dealerilor participanti la acest program; 3. o contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei. Pachetele de echipare prezentate nu includ echipamente, accesorii sau dotari optionale, altele decat cele enumerate. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 4,4 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 115, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]