• Ranger
Noul Ford Ranger

 

Ford Ranger si-a construit reputatia ca pick-up pentru orice destinatie si incarcatura.
Noul Ranger este proiectat sa confirme acest renume, printr-o serie de imbunatatiri ale designului, prestatiilor si tehnologiei.
Calitatile practice dovedite sunt dublate de performantele de exceptie si eficienta consumului de combustibil, o gama de tehnologii remarcabile si un stil ultra-modern.

Constructie solida

Avand capacitatea sa transporte 1.403 kg*, sa tracteze pana la 3.500 kg** si sa treaca prin apa adanca de pana la 800 mm, noul Ranger este mai mult decat capabil.
E un vehicul care nu te lasa nici in cele mai aspre conditii, pe care te poti baza la cele mai dure solicitari si in care poti avea incredere ca iti ofera o experienta fantastica la volan, zi de zi.

*Sarcina utila bruta este in functie de modelul selectat si disponibilitatea in tara ta.
**Vehicule 4x4 de 160 PS/200 PS cu carlig de remorcare si remorca cu sistem franare.

Dotare inteligenta

Ford SYNC 3, un nou touchscreen color de 8” si comanda vocala. Tempomat adaptiv cu avertizare frontala, sistem de mentinere a benzii, sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere si sistem de avertizare a soferului: toate acestea sunt dotari noi, disponibile pe un vehicul cu specificatii deja foarte bune.
Imbunatatirile aduse motorului si sistemului de transmisie, printre care se numara Auto Start Stop si noi raporturi de transmisie, la care se adauga un nou sistem de servodirectie electrica, contribuie la un consum remarcabil de mic si la atingerea unui nivel de emisii CO2 incepand de la 6,5l/100km si, respectiv, 171g/km, transformand noul Ranger intr-o alegere perfecta pentru afaceri si agrement, munca si divertisment.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]