Ecosport

ECOSPORT

EcoSport Titanium – Oferta Speciala Prin Programul Rabla

Pret tranzactie:
13.700 € cu TVA*

Ecosport Titanium 1.0l 125 CP 6MT vine la pachet cu:

ford ecosport

 • Aer conditionat automat
 • Sistem SYNC 2.5 cu ecran tactil de 8”, Modem incorporat, DAB si 6 difuzoare
 • Tapiterie partial piele ecologica
 • Geamuri electrice fata si spate actionare electrica

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Ecosport Titanium 1.0l 125 CP 6MT, in valoare recomandata de 13 700 Euro TVA inclus (65 760 Lei la cursul exemplificativ de 4,8 Lei/Euro). TVA este calculat in acord cu legislatia in vigoare la data emiterii prezentei la un nivel de 19%. Foarte important inainte de a decide achizitia: Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului recomandat, acordat de dealerii participanti in campanie; iii) contravalorii exemplificative a primei de casare prin programul Rabla (6500 lei estimat conform Program Rabla)- valori financiare valabile DOAR in cazul initierii, in prima jumatate a anului 2020, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto, denumit generic Programul Rabla. Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de valoarea primei de casare prevazuta de Programul Rabla dar si de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie. In masura in care, din orice motiv Programul Rabla nu va contine beneficiile financiare de mai sus, Ford nu va fi tinut raspunzator pentru nesustinerea in continuare a valorilor de mai sus.

Avand in vedere implementarea graduala a procedurii de testare WLTP, care a inlocuit treptat procedura de testare NEDC si faptul ca pana la momentul emiterii prezentei nu exista informatii in domeniul public referitoare la procedura de testare ce urmeaza a fi inclusa in cadrul Programului Rabla 2020, valorile de emisii si consum vor fi publicate la momentul publicarii de catre institutiile relevante a modalitatii de testare a emisiilor si consumului luate in calcul de Programul Rabla 2020 .

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03.2020.

Noul Ford Puma

NOUL PUMA

Noul Focus

FOCUS

Focus – Tripleaza valoarea tichetului Rabla

Ford iti tripleaza tichetul Rabla pentru toate versiunile modelului Focus!

ford focus

Evolueaza, rasfata-te si traieste clipa. Ai ales deja?

Ford Focus a fost proiectat sa iti ofere o experienta la volan unica in toate modurile posibile. Focus este un partener de drum care iti va permite sa te aventurezi cu incredere oriunde, fiind disponibil cu o gama de motoare puternice, care insa economisesc combustibil si tehnologii inovatoare privind sistemele de asistenta a soferului. Cu un interior confortabil si spatios si atent proiectat privind siguranta si sistemele de protectie, plus un exterior atletic si aerodinamic, Focus este un autovehicul complet echipat pentru tine daca vrei sa iti pui in valoare potentialul.

Pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai buna oferta, Ford iti tripleaza tichetul Rabla pentru toate versiunile Focus. Rezerva un test drive sau solicita o oferta acum!

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii – va rugam cititi mai jos. Foarte important inainte de a decide achizitia:1) Pretul de vanzare al modelului Focus achizitionat va rezulta dupa deducerea din pretul de lista a: i) contravalorii Suportului Ford (acordat de Ford Romania si de dealerii participanti in program) – echivalentul a valoarea doua Prime de Casare prin Programul Rabla Clasic si ii) contravalorii Primei de Casare (6.500 lei) prevazuta de Ghidul de finanţare a programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2020-2024 (“Programul Rabla”) 2) Campania este adresata persoanelor fizice si este valabila in limita disponibilitatii suportului oferit de importator pana la 31.03.2020.

Valoarea finala de vanzare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR la data comercializarii dar si in functie de valoarea Primei de Casare prevazuta de Programul Rabla in 2020, aplicarea ambelor reduceri de mai sus realizandu-se numai in masura lansarii Programului Rabla si in 2020 de catre autoritatile relevante si mentinerea valorii Primei de Casare la valoarea de 6.500 lei.

Plajele valorilor emisiilor masurate conform standardului NEDC avute in vedere si de Programul Rabla sunt prevazute pe fiecare model Ford Focus care se incadreaza in reglementarile comunciate de institutiile provizorii relevante pentru programul Rabla la momentul emiterii prezentei si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti.

 • Emisii CO2 Trend Edition: valoare min 85 gr/km valoare maxima 140 gr/km; consum min 3.3l/100km consum max 5.4l/100km;
 • Emisii CO2 ST Line Business: valoare min 85 gr/km valoare maxima 140 gr/km, ; consum min 3.3l/100km consum max 7.1l/100km;
 • Emisii CO2 Vignale: valoare min 85 g/km valoare maxima 140 gr/km; consum min 3.3l/100km consum max 7.1l/100km.
 • Emisii CO2 Titanium Business: valoare min 85 gr/km valoare maxima 140 gr/km; consum min 3.3l/100km consum max 7.0l/100km;
 • Emisii CO2 Active Business: valoare min 85gr/km valoare maxima 140 gr/km; consum min 3.3l/100km consum max 7.0l/100km;

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro

Oferta valabila in limita stocului disponibil pana la 31.03.2020.

Kuga

KUGA

Promotii destinate persoanelor fizice *** Noul Ford Kuga - disponibil in orice versiune prin programul Rabla Clasic si Rabla Plus

Dobanda preferentiala de 3.55%/an

Garantie de producator 2+5 ani in limita a 100.000 km**

ford kuga

Noul Ford Kuga, cu design inovator, este un SUV hybrid de ultima generatie, economic, silentios si sofisticat. Este echipat cu cea mai noua tehnologie hybrid de la Ford si cu o serie de tehnologii inteligente de asistenta pentru sofer, pregatit sa ofere o experienta inedita de conducere pentru persoanele cu un stil de viata activ.

Eficienta motorului plug-in hybrid asigura un consum mic de combustibil si o autonomie de pana la 56 de km. Acum poti sa treci pe electric prin simpla apasare a unui buton.

Tehnologii de asistenta concepute pentru a combina stilul elegant si randamentul puternic al SUV-ului, o lume a conectivitatii deschisa inaintea ta, sisteme avansate de protectie a pasagerilor si pietonilor, tehnologii care ajuta soferul in conditii de trafic intens, totul pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai placuta experienta a unui SUV modern in oras sau pe orice tip de drum.

Noul Ford Kuga este disponibil acum in orice versiune, Titanium, Titanium X, ST-line, ST-line X, Vignale, prin programul Rabla Clasic si Rabla Plus, cu dobanda preferentiala de 3.55%/an si garantie de producator de 2+5 ani in limita a 100 000 km**.

Solicita acum o oferta si un reprezentant Ford iti va oferi toate detaliile!

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Aceasta campanie este adresata persoanelor fizice si este supusa unor termeni si conditii – va rugam cititi mai jos. Prezenta campanie promoveaza dobanda fixa de 3.55% per an pentru finantarea contractata in moneda Leu cu avans minim de 30% din valoarea de achizitie, aferenta achizitionarii oricarui model Kuga, prin programul Rabla Clasic sau Rabla Plus, prin finantare acordata de UniCredit Consumer Financing IFN SA. Pretul de achizitie va fi rezultatul aplicarii simultane a discounturilor Ford, a discounturilor recomandate aplicate de fiecare dealer participant in parte si a valorii relevante a tichetelor Rabla Clasic sau Rabla Plus per fiecare tip de autoturism in parte.

Campania este adresata persoanelor fizice si este valabila in limita tichetelor Rabla Clasic sau Rabla Plus disponibile la dealerii participanti la program.

Valoarea finala de finantare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR utilizat de dealer, de avansul platit, dar si in functie de valoarea Primei de Casare prevazuta de Programul Rabla Clasic sau Rabla Plus in 2020, in functie de tipul de autovehicululul ales (motorizare termica, motorizare hibrida).

Pentru un autoturism cu un pret de achizitie de 107.756,88 lei TVA inclus (la un curs de schimb exemplificativ de 4,9 Lei/1 Euro), cu un avans de 32.327 Lei (avans reprezentand 30% ), valoarea totala estimativa a creditului in Lei prin produsul “Promo Ford Puma & Kuga” va fi de 75.429,8 Lei pe 60 luni, rata anuala a dobanzii, FIXA 3,55%, comision de analiza dosar (perceput doar in cazul acordarii creditului) 0 de lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 1502.1 Lei TVA inclus (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata cu prima finantata, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare), valoarea totala platibila 90.126 lei, DAE este 3,74%. Pretul autoturismului poate varia in functie de cursul valutar aplicat de catre distribuitorul autoturismului la data tranzactiei. Oferta financiara este realizata de catre UniCredit Consumer Financing IFN SA si este adresata exclusiv persoanelor fizice. In calculul DAE si al ratei a fost inclusa prima de Asigurare de viata finantata - emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Oferta de dobanda de 3.55% fixa / an este valabila pentru clientii care opteaza pentru atasarea unei asigurari de viata cu prima unica finantata.

Oferta este valabila in perioada 1.01.2020-31.03.2020, cu posibilitate de prelungire.

Valorile emisiilor masurate conform standardului NEDC (NEDC - New European Drive Cycle, utilizat in temeiul Regulamentului (CE) nr. 692/2008 al Comisiei) avute in vedere si de Programul Rabla sunt prevazute pe fiecare model Ford Kuga care se incadreaza in reglementarile comunicate de institutiile relevante pentru programul Rabla la momentul emiterii prezentei si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti.

 1. Motorizare 1.5 l EcoBoost 150 CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime: 133 g/km, consum mixt intre 5.5-5.9l/ 100km
 2. Motorizare 1.5l EcoBlue 120CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime: 113 g/km, consum mixt intre 4.2-4.3l/ 100km
 3. Motorizare 1.5l EcoBlue 120CP, cutie automata; emisii CO2 maxime:123 g/km, consum mixt intre 4.4-4.6l/ 100km
 4. Motorizare 2.0l EcoBlue mHEV 150CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime:115 g/km, consum mixt intre 4.3-4.4l/ 100km
 5. Motorizare 2.0l EcoBlue 190CP, cutie automata; emisii CO2 maxime:131 g/km, consum mixt intre 4.8-5.0l/ 100km
 6. Motorizare 2.5 Plug In Hibrid 225CP (PHEV), cutie automata CVT; emisii CO2: 26g/km, consum 1.2l/100km

**Garantia oferita este o garantie complexa compusa din:

Pentru autovehiculele dotate cu motoare termice: 2 ani garantie legala + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

Pentru autovehiculul Plug In Hibrid: 2 ani garantie legala + 6 ani garantie conventionala in limita a 160.000 km cumulat la finalul intregii perioade.

Valoarea de achizitie a autoturismului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta de finantare emisa de catre finatator este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre produsele Ford - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Disponibilitatea autoturismelor este conditionata de numarul tichetelor in cadrul Programului Rabla in prima jumatate a anului 2020 si de disponibilitatea finantarii in conditiile de mai sus in cadrul UniCredit Consumer Financing IFN SA.

Mondeo

NOUL MONDEO

Mondeo Trend – Oferta Speciala Prin Programul Rabla

Pret tranzactie: 21.200 € cu TVA*

ford mondeo

Mondeo Trend 2.0L 150 CP Start&Stop 5 Usi Manual vine la pachet cu:

 • Aer conditionat automat reglablil pe doua zone
 • Asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor si a ciclistilor cu limita de viteza de 130km/h
 • Sistem de recunoastere a semnelor de circulatie rutiera
 • Faruri cu aprindere si stingere automata
 • Sistem audio cu 8 difuzoare si SYNC 3
 • Asistenta la pastrarea benzii de rulare
 • Cruise Control cu ajustarea limitei de viteza
 • Oglinzi laterale incalzite cu semnal integrat

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Mondeo Trend 2.0L 150 CP S/S 5 Usi Manual, in valoare recomandata de 21.200 Euro TVA inclus (101760 lei la cursul exemplificativ de 4,8 Lei/Euro). TVA este calculat in acord cu legislatia in vigoare la data emiterii prezentei la un nivel de 19%. Foarte important inainte de a decide achizitia: Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului recomandat acordat de dealerii participanti in campanie; iii) contravalorii exemplificative a primei de casare (6500 lei conform Program Rabla) - valori financiare valabile DOAR in cazul initierii, in prima jumatate a anului 2020, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto, denumit generic Programul Rabla. Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de valoarea primei de casare prevazuta de Programul Rabla dar si de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie. In masura in care, din orice motiv Programul Rabla nu va contine beneficiile financiare de mai sus, Ford nu va fi tinut raspunzator pentru nesustinerea in continuare a valorilor de mai sus.

Avand in vedere implementarea graduala a procedurii de testare WLTP, care a inlocuit treptat procedura de testare NEDC si faptul ca pana la momentul emiterii prezentei nu exista informatii in domeniul public referitoare la procedura de testare ce urmeaza a fi inclusa in cadrul Programului Rabla 2020, valorile de emisii si consum vor fi publicate la momentul publicarii de catre institutiile relevante a modalitatii de testare a emisiilor si consumului luate in calcul de Programul Rabla 2020 .

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03.2020.

Mondeo Trend Hybrid – Oferta Speciala Prin Programul Rabla

Pret tranzactie: 21.900 € cu TVA*

ford mondeo

Mondeo Trend Hybrid 2.0L 187 CP Start&Stop 4 Usi Automat vine la pachet cu:

 • Aer conditionat automat reglablil pe doua zone
 • Asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor si a ciclistilor cu limita de viteza de 130km/h
 • Sistem de recunoastere a semnelor de circulatie rutiera
 • Faruri cu aprindere si stingere automata
 • Sistem audio cu 8 difuzoare si SYNC 3
 • Asistenta la pastrarea benzii de rulare
 • Cruise Control cu ajustarea limitei de viteza
 • Oglinzi laterale incalzite cu semnal integrat

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta este adresata exclusiv persoanelor fizice pentru modelul Mondeo Trend Hybrid 2.0L 187 CP S/S 4 Usi Automat, in valoare recomandata de 21.900 Euro TVA inclus (105120 Lei la cursul exemplificativ de 4,8 Lei/Euro). TVA este calculat in acord cu legislatia in vigoare la data emiterii prezentei la un nivel de 19%. Foarte important inainte de a decide achizitia: Pretul modelului este obtinut dupa cumularea: i) contravalorii suportului acordat de Ford Romania; ii) contravalorii suportului recomandat, acordat de dealerii participanti in campanie; iii) contravalorii exemplificative a primei de casare prin programul Rabla (6500 lei estimat conform Program Rabla + 1000 lei pentru autoturismele cu emisii CO2 sub 105 g/km + 1700 lei estimat pentru autoturismele cu tehnologie hybrid) - valori financiare valabile DOAR in cazul initierii, in prima jumatate a anului 2020, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto, denumit generic Programul Rabla. Valoarea finala de achizitie poate varia in functie de valoarea primei de casare prevazuta de Programul Rabla dar si de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie. In masura in care, din orice motiv Programul Rabla nu va contine beneficiile financiare de mai sus, Ford nu va fi tinut raspunzator pentru nesustinerea in continuare a valorilor de mai sus.

Avand in vedere implementarea graduala a procedurii de testare WLTP, care a inlocuit treptat procedura de testare NEDC si faptul ca pana la momentul emiterii prezentei nu exista informatii in domeniul public referitoare la procedura de testare ce urmeaza a fi inclusa in cadrul Programului Rabla 2020, valorile de emisii si consum vor fi publicate la momentul publicarii de catre institutiile relevante a modalitatii de testare a emisiilor si consumului luate in calcul de Programul Rabla 2020 .

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Detalii pe ford.ro si in reteaua Ford. Consultati www.rarom.ro pentru detalii referitoare la procedura de testare si autoritatile relevante pentru determinare costuri cu impozite/taxe aferente detinerii unui autoturism.

Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.03.2020.

Termeni si conditii

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Politica noastra este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

[*]Preț de vânzare cu amănuntul recomandat și neobligatoriu; prețul include taxa pe valoarea adăugată (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați-ne pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.

[ **]Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu; prețul nu include TVA sau taxe/accize guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați-ne pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.

[ ***]Casa Auto Timisoara Ford își rezervă dreptul de a înceta sau modifica promoțiile la propria discreție, fără vreo notificare prealabilă. “Rabla” este o denumire generică a Programului de înnoire a parcului auto național astfel cum acesta va fi legiferat de autoritățile relevante.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]