Pre-verificare I.T.P.

Pre-verificare I.T.P.

ITP

Un mod sigur de a preveni un refuz ITP
Daca masina ta este mai veche de 3 ani, atunci trebuie supusa controlului anual I.T.P. care sa certifice indeplinirea normelor standard in vigoare privitoare la siguranta traficului si a mediului inconjurator. Unul din cele mai bune locuri pentru efectuarea acestei inspectii obligatorii este Casa Auto Timisoara dealer Ford.

Motorcraft PV

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoturisme
Gratuita

Motorcraft CV

Ford Motorcraft Pre-verificare I.T.P. – autoutilitare
Gratuita

*Pre-verificarea ITP este gratuita doar pentru autovehiculele Ford si reprezinta o inspectie sumara (la nivel vizual si mecanic) a autovehiculelor; eventualele reparatii necesare in urma acesteia reprezinta servicii contra cost si se comanda separat. Inspectia ITP se face in service-uri autorizate in acest sens de Registrul Auto Roman.

Ai ales Ford: avantaje

Scapi de griji:

  • Pre-verificare I.T.P. este extrem de riguroasa din motive ce tin de siguranta traficului. Din aceasta cauza, este foarte posibil ca rezultatul testului sa indice nevoia efectuarii unor reparatii suplimentare.
  • Cu Ford, poti fi sigur ca aceste reparatii se vor realiza cu respectarea stricta a standardelor, de catre tehnicieni instruiti de Ford si folosind piese originale Ford.
  • Acest lucru certifica faptul ca perioada de garantie nu va fi afectata, putand ajuta totodata si la pastrarea valorii masinii in eventualitatea revinderii.

Ai informatia la zi si poti sa circuli din nou:

  • In eventualitatea unor reparatii suplimentare, va vom informa de fiecare data.
  • Va vom oferi preturi competitive si suma totala exacta, insotita de un desfasurator detaliat (in scris) cu prestatiile efectuate si sumele facturate. Acest lucru reprezinta un element din istoricul masinii menit sa linisteasca orice viitor cumparator.
  • Daca nu va putem repara autoturismul in aceeasi zi cu pre-verificarea I.T.P, va vom oferi prompt o alta programare.
  • Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea masinii.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]