REDEFINESTE STILUL SPORT ELEGANT - MONDEO ST-LINE CU 0% DOBANDA!

Ce te inspira mai mult? Tehnologia, eleganta, designul sau fiabilitatea?

Cu Ford Mondeo ST Line nu trebuie sa alegi. Le ai pe toate, cu un plus de sportivitate, stil si confort.

Dincolo de apectul ireprosabil, aceasta masina unica are un scop precis: sa duca experienta de a sofa la alt nivel de performanta.

Pe langa energicul motor 2.0 TDCI, Mondeo ST Line e dotat cu nenumarate caracteristici avansate si tehnologii de ultima ora, care iti fac experienta la volan mai sigura, mai confortabila si, mai ales, foarte placuta. Printre ele se numara suspensia tip sport, sistemul inteligent de tractiune integrala (iAWD), transmisia automata cu dublu ambreiaj Powershift, precum si dotari pentru confort, cum ar fi farurile cu aprindere si stingere automata, senzorul de lumina, sistemul SYNC III cu touch screen de 8", Voice Control si Asistenta pentru situtii de urgenta.

Acestora li se adauga elemente unice de design, cum ar fi Body Kit-ul atragator (bare protectie fata/ spate, praguri laterale, grila fata de tip fagure), grila de radiator cu ornamente cromate, embleme pentru usi si praguri ST-Line, jante aliaj 18'', ceasuri de bord cu display color de 10", tapiterie partial din piele, de culoare neagra si cusaturi rosii.

Iar la final, unei masini elegante i se potriveste doar o oferta eleganta: 27.600 € si 0% dobanda.

Prea frumos sa fie adevarat?

Este foarte usor sa te convingi: programeaza-te la drive test si traieste din plin experienta Mondeo ST-Line!
Sau viziteaza showroom-ul nostru Ford din Calea Sagului si descopera promotia in cele mai mici detalii.

 

 Solicita Oferta

Nume & Prenume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Doriti sa primiti alte informatii si oferte din partea noastra(*)

Invalid Input

Introduceti codul numeric de verificare(*)
Introduceti codul numeric de verificare RefreshInvalid Input

Prin selectarea uneia din opţiunile „Da...” de mai sus, declar că îmi exprim consimţământul în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum şi orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa fie salvate în baza de date Casa Auto Timişoara, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislaţia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către S.C. Casa Auto Timisoara S.R.L., fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. a notificat aceasta prelucrare de date personale autorităţii de supraveghere, sub nr. 5803. Am cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. – Calea Şagului nr.142, Timişoara, Jud. Timiş îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate; - să intervin asupra datelor transmise; - să mă opun prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară; - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.
În cazul selectării opţiunii „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Casa Auto Timişoara pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii / programări / întâlniri, precum şi pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informaţii rămân confidenţiale şi vor fi păstrate de Casa Auto Timişoara.

 

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Prezenta oferta financiara, tehnica si comerciala, se adreseaza exclusiv persoanelor juridice si este neangajanta, avand caracter exemplificativ.
Informatiile financiare sunt emise de UniCredit Leasing Corporation IFN pentru modelul Ford Mondeo ST LINE HI 2.0 TDCI 180CP AWD POWERSHIFT, in valoare de 22.008 euro + TVA (26.189,52 euro TVA) inclus, avans 30% in valoare de 6.602,40 euro +TVA (7.856,86 euro +TVA inclus) pe 60 luni (TVA inclus); rata anuala a dobanzii (fixa) 0%, comision de analiza dosar, 2,5% din pretul masinii in valoare de 550.20 euro +TVA (654.74 inclus), comision lunar de administrare 0,1% in valoare de 18.34 euro TVA inclus, valoarea ratei lunare 437.23 euro + TVA (520.32 euro TVA inclus), valoarea totala platibila 27.606,16 euro, TVA inclus, DAE 4,92%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Unitatile sunt disponibile in limitele stocului, campania fiind valabila pana la 31 Decembrie 2017.
Campania este supusa unor termeni si conditii si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti in program. Pachetele de echipare prezentate nu includ echipamente, accesorii sau dotari optionale, altele decat cele enumerate. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 5.2 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 134, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]