Pentru stil si calitate, alege Ford Tuning

Stim ca, pentru pasionatii de tuning, fiecare detaliu conteaza. De la imbinarea perfecta a accesoriilor sau diferitelor componente de caroserie, pana la calitatea materialelor si a elementelor de interior. De aceea, vrem sa-ti oferim posibilitatea tunarii autoturismul, fara riscuri si fara compromisuri.

Prin Ford Tuning, la Casa Auto Timisoara beneficiezi de expertiza mecanicilor nostri specializati pe modelele Ford, de accesorii si elemente decorative originale Ford si de faptul ca manopera de calitate neegalata este inclusa in pretul total.

FORD KA

„Bomboana pe patru roti vine acum cu trei noi arome.” Cam asa s-ar putea prezenta oferta de tuning la interior pentru Ford Ka.

Kitul de stilizare interior este disponibil in trei combinatii armonioase de culori, in functie de gustul si personalitatea ta, iar elementele customizate sunt: ansamblul volanului, mansonul franei de mana, schimbatorul de viteze, consola centrala, ramele de ventilatie si protectia manerelor de pe usi.

Oferta kit stilizare interior pentru Ford Ka:

  • Green Jump – 2.287 lei (TVA inclus)
  • Sunrise & Pearl White – 2.120 lei (TVA inclus)
  • Sunrise & Carbon Fiber (cu insertii fibra de carbon) – 2.403 lei (TVA inclus)

FORD FOCUS

Oferta kit caroserie Ford Focus, modelele 2011–2013:

  • Verisunea wagon – 6.570 lei (TVA inclus)
  • Versiunea in 5 usi – 6.411 lei (TVA inclus)
  • Kitul cuprinde: spoiler fata, capace cromate oglinzi, kit praguri, difuzor aer si extensie bara inferioara spate (spoiler spate), eleron spate.

Te asteptam la Casa Auto Timisoara dealer Ford pentru mai multe detalii.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]