Promotie Ford Motorcraft Service

Autoutilitare Ford

La Casa Auto Timisoara facem totul pentru a va ajuta sa va mentineti afacerea la un nivel cat mai ridicat de profitabilitate. Promotia Ford Motorcraft se adreseaza tuturor autoutilitarelor Ford, cu varsta minima de 4 ani, si include oferte de service si piese de origine Ford Motorcraft.

Asadar, daca aveti un Ford Transit cu varsta minima de 4 ani, veniti acum la Casa Auto Timisoara Service autorizat Ford si puteti beneficia de sprijinul necesar pentru a va mentine autoutilitara dumneavoastra la cele mai inalte standarde. Cu Ford aveti garantia lucrarilor de calitate, iar prin intermediul inginerilor de la Ford nu veti mai avea nicio grija deoarece ei cunosc detaliile care fac diferenta!

Oferta Ford Motorcraft Service pentru autoutilitare, consta intr-un pret special pentru pachetul de intretinere:

Intretinere Motorcraft

Model Ford** Serviciu Pret pachet*
Toate Autoutilitarele Ford Schimb Ulei; Schimb Filtru Ulei; Schimb Filtru Aer 399 lei

*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu.
Perioada derularii acestei campanii: 1 iunie 2018 – 31 august 2018.

Programeaza-te aici la Service Ford!

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]