Beneficii de exceptie pentru afacerea ta

FORD BUSINESS WEEKS

Indiferent de nevoile de transport ale afacerii tale, ele isi gasesc raspunsul in gama de vehicule comerciale Ford Transit. Transportul de marfa este eficientizat datorita caracteristicilor specifice, de la spatiul de incarcare la costurile de intretinere, in timp ce modelele pentru transportul persoanelor ofera niveluri ridicate de confort si eficienta. Gama Transit beneficiaza de tehnologii avansate in domeniul sigurantei, confortului si nivelurilor de consum si emisii, precum si de designul impunator si modern, adecvat unei afaceri de succes.

Iar acum gama Ford Transit aduce, in plus, ofertele speciale din programul Ford Fleet Partner: preturi promotionale si finantare in conditii speciale, cu 0% avans* pentru leasing operational, impreuna cu un set complet de servicii incluse in pret:

 • Costuri complete de inmatriculare, inclusiv vigneta;
 • Costuri de asigurare – Casco, RCA si Asigurare pentru sofer si persoanele transportate;
 • Asistenta pentru vehicul si sofer;
 • Mentenanta cu piese originale;
 • Anvelope de iarna si de vara, precum si administrarea acestora.

Alege, deci, unul dintre modelele participante la promotie si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri de flote Ford, pentru a discuta optiunile cele mai potrivite pentru afacerea ta:

Ford Transit

FORD TRANSIT

Pentru a scrie istorie cu afacerea ta, ai nevoie de o legenda in gama vehiculelor comerciale. Iar aceasta legenda este Ford Transit, cea mai mare utilitara din gama Transit.

Versiunea cu motor 2.0 TDCI 105CP se poate alatura parcului auto al companiei tale cu 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 405 Euro, prin leasing operational. Pretul include si urmatoarele dotari optionale:
 • Aer conditionat;
 • Pachet optional Ice pack 2 (radio cu mufa AUX, conexiune USB si Bluetooth, 2 difuzoare si comenzi pe volan);
 • pachet fumatori.
*Termeni si conditii - Ford Transit
Imagine cu titlu de prezentare, care nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta de leasing operational de mai jos este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive pentru modelul Ford Transit 350 L3H2 Base 2.0 TDCI105CP T5 M6 FWD LWB, motorizare Diesel, CO2:179g/km. avand consum mediu de 6,90l/100km. Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de inmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale in reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si Sofer valabila 24/7. La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 120.000 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si conditii suplimentare in functie de rezultatul analizei financiare a aplicantului.

Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 31.12.2017, in limita stocului disponibil.

Oferta include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare in valoare de 967 euro, fara TVA.

FORD TRANSIT CUSTOM

Uneori simti ca ai nevoie de spatiu. Iar afacerea ta, de spatiu pentru transport. Si ai nevoie de un vehicul comercial care sa ofere echilibrul perfect intre eficienta si capacitate.

Poti beneficia chiar acum de un model Ford Transit Custom, cu motorizare 2.0 TDCI 130CP 310 TREND LWB, cu 0% avans* si toate serviciile incluse la o rata lunara de 440 Euro prin leasing operational. De asemenea, oferta include, fara costuri suplimentare, si:
 • aer conditionat fata/ spate;
 • vopsea metalizata;
 • geamuri fumurii;
 • pachet fumatori;
 • instalatie spalare/stergere.
Ford Transit Custom
*Termeni si conditii - Ford Transit Custom

Imagine cu titlu de prezentare, care nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta de leasing operational de mai jos se adreseaza exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive pentru modelul Ford Transit Custom, cu motor 2.0 TDCI 130CP 310 LWB Trend, motorizare Diesel, CO2: 156g/km.,avand consum mediu de 6,00l/100km. Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de inmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale in reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si Sofer valabila 24/7. La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 120.000 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si conditii suplimentare in functie de rezultatul analizei financiare a aplicantului.

Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 31.12.2017, in limita stocului disponibil.

Oferta include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare in valoare de 1.317 euro fara TVA.

Ford Transit Connect

FORD TRANSIT CONNECT

In orice afacere trebuie sa fii mereu conectat la reteaua ta de clienti. Rapid, eficient si sigur. Pentru asta iti trebuie un partener pe masura.

Il poti gasi in Ford Transit Connect – versiunea cu ampatament lung si motorizare 1.5 TDCI 100CP, poate intra in parcul tau auto cu 0% avans* si toate serviciile incluse, pentru o rata lunara de numai 320 Euro, prin leasing operational.
*Termeni si conditii - Ford Transit Connect

Imagine cu titlu de prezentare, care nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta de leasing operational de mai jos este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive pentru modelul Ford Transit Connect LWB 1.5 TDCI 100hp Trend, motorizare Diesel, CO2: 124g/km.,avand consum mediu de 4,80l/100km. Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de inmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale in reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si Sofer valabila 24/7.

La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 120.000 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si conditii suplimentare in functie de rezultatul analizei financiare a aplicantului.

Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 31.12.2017, in limita stocului disponibil.

Oferta include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare in valoare de 17 euro.

FORD TRANSIT COURIER

Capabil, eficient, de incredere si placut? La fel ca afacerea ta, cel mai mobil vehicul din gama Transit indeplineste toate criteriile de mai sus, cu un plus de viteza si fiabilitate.

Poti urca la bordul unui Ford Transit Courier, cu motorizare 1.5 TDCI 75CP, beneficiind de 0% avans* si toate serviciile incluse, la o rata lunara de 267 Euro prin leasing operational.
Ford Transit Courier
*Termeni si conditii - Ford Transit Courier
Imagine cu titlu de prezentare, care nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta de leasing operational de mai jos este adresata exclusiv persoanelor juridice si PFA-urilor si este realizata de ALD Automotive pentru modelul Ford Transit Courier 1.5 TDCI 75CP Trend, motorizare Diesel, CO2: 123 g/km., avand consum mediu de 4,00l/100km. Serviciile incluse in cadrul contractului de leasing operational sunt urmatoarele: Costuri de inmatriculare, Vigneta, Asigurari CASCO si RCA, Mentenanta cu piese originale in reteaua autorizata Ford, Anvelope iarna-vara premium si administrarea acestora, Asistenta Vehicul si Sofer, valabila 24/7. La stabilirea ratei lunare s-au luat in considerare urmatorii parametrii: un kilometraj total de 120.000 km si o durata a contractului de 57 luni. Oferta de leasing operational este indicativa si poate fi supusa unor termene si conditii suplimentare in functie de rezultatul analizei financiare a aplicantului.

Oferta este valabila pentru contractele de leasing operational semnate pana la data de 31.12.2017, in limita stocului disponibil.

Oferta include echipamente/accesorii/dotari optionale suplimentare in valoare de 67 euro fara TVA.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]