CEL MAI NOU SUV FORD, CU O OFERTA SPECIALA

Gandit pentru actiune; dotat pentru confort; cu un design care impresioneaza si cu numeroase tehnologii inteligente, noul Kuga este cel mai recent Smart Utility Vehicle de la Ford.
Iar cu oferta promotionala ai un pret special pentru SUV-ul care iti va deschide noi posibilitati: doar 19.500 €* (TVA inclus), pentru Ford Kuga Trend, cu motorizare diesel si cu numeroase dotari de confort si siguranta printre care se numara:

 • Scaune fata sport;
 • Pilot automat cu sistem de ajustare a limitei de viteza;
 • Podea portbagaj ajustabila;
 • Volan si schimbator de viteze imbracate in piele;
 • Sistem Ford MyKey si buton de pornire Ford Power;
 • Sistem Ford Easy Fuel;
 • Sistem de protectie la rasturnare;
 • Sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control);
 • Sistem de control avansat in viraje;
 • 7 airbaguri;
 • Geamuri fata si spate actionate electric cu functia “shot up/down”.

Mai mult – oferta include si un pret special, de 350 €* (TVA inclus), pentru pachetul optional Trend, cu dotari care iti vor deveni in scurt timp indispensabile:

 • Sistem SYNC 3, cu ecran tactil de 8” si asistenta pentru situatiile de urgenta;
 • Jante din aliaj de 17”;
 • Aer conditionat automat bi-zonal.

 

Pentru a face noul Kuga si mai accesibil, poti beneficia, acum, de finantare cu o dobanda speciala, de numai 1,99%!
In ceea ce priveste prezenta impunatoare pe sosea si farmecul deosebit, te asteptam sa le descoperi in showroom-ul nostru Ford, din Calea Sagului nr.199!

Nu mai sta pe ganduri si programeaza un Drive Test cu Ford Kuga, aici!
Transforma fiecare drum intr-o aventura de zile mari!

Te invitam, deci, sa faci cunostinta cu noul tau SUV Inteligent la Casa Auto Timisoara!
How Kuga are you?

Solicita Oferta

Nume & Prenume(*)
Invalid Input

Telefon(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Doriti sa primiti alte informatii si oferte din partea noastra(*)

Invalid Input

Introduceti codul numeric de verificare(*)
Introduceti codul numeric de verificare RefreshInvalid Input

Prin selectarea uneia din opţiunile „Da...” de mai sus, declar că îmi exprim consimţământul în mod expres şi neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum şi orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în prezentul formular, sa fie salvate în baza de date Casa Auto Timişoara, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct, în conformitate cu legislaţia în vigoare – Legea 677/2001. Datele personale vor putea fi transferate către S.C. Casa Auto Timisoara S.R.L., fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. Cunosc faptul că S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. a notificat aceasta prelucrare de date personale autorităţii de supraveghere, sub nr. 5803. Am cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa S.C. Casa Auto Timişoara S.R.L. – Calea Şagului nr.142, Timişoara, Jud. Timiş îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: - să obţin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate; - să intervin asupra datelor transmise; - să mă opun prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia mea particulară; - să mă opun, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.
În cazul selectării opţiunii „Nu” de mai sus, datele furnizate prin completarea prezentului formular de contact vor fi utilizate de Casa Auto Timişoara pentru a răspunde cererii dumneavoastră de informaţii / programări / întâlniri, precum şi pentru anchete, analize, statistici, rapoarte interne cu caracter impersonal. Aceste informaţii rămân confidenţiale şi vor fi păstrate de Casa Auto Timişoara.

*Oferta este supusa unor termeni si conditii, este adresata exclusiv persoanelor fizice si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, pentru Kuga Trend 2WD 1,5 TDCi 120CP M6. Oferta prezentata include TVA si este obtinuta dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania prin programul Ford ECOBONUS; 2. contributiei dealerilor participanti la acest program. Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 4,4 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 115, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.
Pentru un autoturism Ford Kuga Trend 2WD 1,5TDCi 120CP M6 in valoare de 19.500 Euro TVA inclus, avans 30% in valoare de 5.850 Euro pe 60 luni: rata anuala a dobanzii (variabila) 1,99%, comision de analiza dosar 2,5% din pretul mașinii (487.50 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0,05% (6,83 Euro), valoarea ratei lunare 242,54 Euro TVA inclus, valoarea totala platibila 21.274,90 Euro, TVA inclus, DAE 4,76%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO. Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2017.
Aceasta oferta financiara este realizata exclusiv prin UniCredit Leasing Corporation IFN. Imaginea afisata este cu titlu de prezentare.

Contact

Showroom și Service Ford

Calea Sagului nr. 199, Timisoara
Vânzări
Tel: 0256 285 386
e-mail: [email protected]
Service 
Tel: 0256 217 057
e-mail: [email protected]