Casa Auto Timisoara

Despre noi

despre noi casa auto timisoara ford

Casa Auto Timisoara este Centru Autorizat de Vanzari si Service pentru marca Ford.

Cu o prezenta pe piata locala de peste 24 ani si cu o structura organizatorica si servicii aliniate la standarde europene, Casa Auto Timisoara este unul dintre cei mai specializati dealeri in comercializarea si servisarea auto din zona.

La Casa Auto Timisoara gasiti atat masini noi cat si masini rulate, auto Ford Timisoara.

Gama noastra de servicii cuprinde vanzari auto noi si auto rulate Timisoara, solutii de finantare si asigurari, sistemul de vanzare trade in / buy-back, iar serviciile post vanzare cuprind: comercializarea de piese de schimb si accesorii, intretinere si reparatii, efectuarea de revizii periodice in perioda de garantie si post garantie, operatii de tinichigerie / vopsitorie, consiliere pentru daune 24/24, masina la schimb si altele.

Servicii oferite: intretinere si reparatii, intretinere periodica, schimb ulei si filtre, testare echipamente, geometrie computerizata, diagnoza computerizata, tinichigerie/vopsitorie, comercializare piese de schimb de origine, accesorii auto.

Casa Auto Timisoara este membra a Grupului Tiriac si face parte din reteaua de dealeri TiriacAuto care isi desfasoara activitatea in mai multe locatii mono-brand sau multibrand, asigurand o acoperire nationala si oferind servicii complete si diferentiate in functie de cerintele fiecarui client. Apartenenta noastra la aceasta retea asigura clientilor nostri servicii unitare de cea mai inalta calitate, cu cele mai bune preturi si facilitati de care pot beneficia in toata tara, in oricare dintre locatiile Grupului TiriacAuto.

the chairmans awards