IMM-uri

Indiferent daca faci parte dintr-o firma mica sau mijlocie, vehiculul tau este un instrument principal al afacerii; acesta trebuie sa fie atat fiabil cat si accesibil ca pret. Casa Auto Timisoara iti poate oferi un plan adaptat nevoilor tale, datorita gamei noastre foarte largi de vehicule, solutiilor de finantare flexibile si serviciilor specifice post-vanzare oferite clientilor.

flote 1

Contacteaza Casa Auto Timisoara pentru a-ti personaliza atat vehiculul, cat si solutiile de finantare si serviciile post-vanzare.

Suntem nerabdatori sa te cunoastem si sa ne asiguram ca primesti tot sprijinul pe care il meriti.

Solutii de finantare

Intelegem importanta fluxului financiar pentru afacerea ta; de aceea iti punem la dispozitie solutii financiare flexibile si variate pentru toate modelele Ford. Casa Auto Timisoara te va ajuta sa o alegi pe cea mai potrivita nevoilor tale.

Servicii post-vanzare

La Casa Auto Timisoara cunoastem importanta mobilitatii afacerii tale, de aceea oferim servicii post-vanzare complete, gestionate de specialistii nostri.

Oferte speciale

Un sprijin suplimentar pentru o afacere buna – verifica promotiile speciale aflate in derulare si contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata.