Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD FIESTA


Savureaza orice moment cu noul Ford Fiesta.

Designul exterior nou ce atrage privirile confera acestui model emblematic o prezenta eleganta in oras, in timp ce tehnologiile orientate spre viitor, cum ar fi noul cadran de bord digital interactiv, ajuta la crearea unei experiente de condus placuta si sigura.

O gama variata de motorizari avansate Fiesta EcoBoost Hybrid ofera performanta si economie impresionanta de combustibil si emisii reduse de CO2.

Cu o gama larga de versiuni disponibile – de la stilul sportiv al vehiculului Fiesta ST-Line pana la confortul ridicat al modelului Fiesta Titanium si caracterul robust al versiunii Fiesta Active – vei gasi un model nou Ford Fiesta perfect care sa ti se potriveasca.

URMARESTE-L IN ACTIUNE

CADRAN DE BORD DIGITAL

Noul cadran de bord digital de 12,3" al modelului Fiesta afiseaza informatii pentru sofer utilizand pictograme intuitive si usor de citit. De asemenea, poti stabili si ce informatii sa fie afisate cu prioritate, inclusiv alertele de navigare, putand, de asemenea, programa presetarile preferate pentru fiecare sofer in parte.

Configureaza
Fiesta
noul fiesta 4

ECOBOOST HYBRID POWERSHIFT

EcoBoost Hybrid Powershift este un sistem automat cu sapte trepte de transmisie cu ambreiaj dublu ** care ajuta la reducerea emisiilor de CO2 si a costurilor de functionare. Un numar mai mare de rapoarte de transmisie si un design nou asigura schimbarea lina si fara probleme a treptelor de viteza. Prin tehnologia Fiesta EcoBoost Hybrid se asigura o deplasare mai eficienta si mai putin solicitanta, in special in traficul aglomerat din oras.

Configureaza

INTERIORUL ST-LINE VIGNALE

Ford Fiesta ST-Line Vignale cu design unic al tabloului de bord cu multiple cusaturi rosii pentru contrast si cadran de bord digital de 12.3”.

*Seria Vignale nu este disponibila in Romania.

Configureaza
noul fiesta 5
Fiesta

INTERIORUL ACTIVE VIGNALE

Ford Fiesta Active Vignale cu design unic al tabloului de bord cu multiple cusaturi albastre  si cadran de bord digital de 12.3”.

*Seria Vignale nu este disponibila in Romania.

Configureaza