Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD FOCUS


Îți prezentăm noul Ford Focus. Cu un design frontal nou și o gamă de funcții de conectivitate next-level, o motorizare avansată nouă EcoBoost Hybrid și noua tehnologie cu transmisie automată, opțională, cu dublu ambreiaj PowerShift ****.
Pentru Noul Focus este disponibilă o gamă variată de serii și stiluri de caroserii, cu performanță deosebită, tehnologie inteligentă și un aspect pe măsură, ce întoarce capete.

VEZI DETALII

FOCUS - TOATE VERSIUNILE

ALEGE MOTORIZAREA


Noul Focus oferă o gamă de motorizări impresionante. Indiferent dacă alegi motorul pe benzină EcoBoost sau una dintre opțiunile hibride EcoBoost, cutie de viteză manuală cu 6 trepte sau automată PowerShift cu 7 trepte – te vei bucura de o economie de combustibil remarcabilă și de emisii reduse de CO2.

ford eu gux EV_Logos_new_HYBRID_16x9 2160x1215

ECOBOOST HYBRID


Emisii CO2
119-149 G/KM


Transmisie
MANUALA / AUTOMATA


Consum de combustibil *****
5,4 - 6,0

ford ICE eu ICE Logos Diesel 16x9 2160x1215 fc

ECOBLUE DIESEL


Emisii CO2
123-139 G/KM


Transmisie
AUTOMATA


Consum de combustibil *****
4,9 - 5,4

CARACTERISTICI PRINCIPALE

ford focus mca c519 eu ACT_06_C519_Focus_Ext_Front_View_Cockpit_Final 16x9 2160x1215_gt

SYNC 4

Ford SYNC 4 cu navigare conectată 1, Ford Secure și ecranul tactil de 13,2” se integrează perfect cu telefonul tău inteligent prin aplicația FordPass, permițându-ți să controlezi totul în Focus, de la apeluri telefonice până la blocarea de la distanță, muzică și navigare.

ford focus mca FocusMCA_C519_Engine_CC_N_JPG_2160x1215_N_en_EU

ECOBOOST HYBRID

Un motor electric alimentat cu baterii ajută la susținerea motorului, îmbunătățește eficiența și reduce emisiile2. Frânarea regenerativă încarcă bateria hibridă ușoară a modelului Focus în timp ce conduci, astfel încât nu e nevoie să te conectezi. Disponibil cu transmisie manuală sau automată.

ford focus mca c519 eu ACT_10_C519_Focus_Int_Load_Space_TALENT 16x9 2160x1215_gt

PORTBAGAJ WAGON

Podeaua de încărcare Focus Estate prezintă un separator vertical și o nouă zonă umedă cu covoraș de cauciuc3, permițându-ți să transporți separat articole umede sau murdare.

Noul Focus

ASPECT NOU

Noul Focus se remarcă printr-un design frontal remodelat, mai proeminent, inclusiv capotă nouă, bară de protecție, grilaj și faruri LED cu lămpi de ceață integrate și funcție opțională Adaptive Matrix LED.

APLICAȚIA FORDPASS

Deblochează o serie de caracteristici de conectivitate prin intermediul telefonului. FordPass7 îți permite să monitorizezi locația și datele legate de condus ale vehiculului tău Focus, să primești informații despre trafic în timp real, alerte privind starea de sănătate a vehiculului și multe altele.4

Noul Focus
Noul Focus

NAVIGAȚIE CONECTATĂ

Noul Ford Focus beneficiază de asemenea de serviciile conenctate Ford Secure și Navigație Conectată 1. Primești mereu cele mai noi informații din trafic direct pe ecranul SYNC 4 prin Navigație Conectată și ești liniștit(ă) că vehiculul tău este în permanență în siguranță prin Ford Secure.

TAPIȚERIE SENSICO®

Finisajele Sensico©, fără piele naturala, ale scaunelor noului Focus5, asigură confort premium și un stil sofisticat, datorită tapițeriei durabile din piele întoarsă, artificială.

Noul Focus

PACHETE OPȚIONALE


Pentru ca noul Focus să se potrivească nevoilor tale specifice, este disponibilă o gamă largă de pachete opționale.

ford focus eu 3_FOC_52751_L_53738 16x9 2160x1215

PACHET ASISTENȚĂ SOFER

Pentru o experiență la volan plăcută și fără efort. Funcțiile de asistență pentru șoferi includ Pilot Automat Adaptiv Inteligent, Sistem de Asistență Unghi Mort, Sistem de Recunoaștere a Indicatoarelor Rutiere, Alertă Automată pentru Faza Lungă și Alertă Șofer.

Ford focus eu 3_FOC_M_L_42294 16x9 2160x1215

PACHET PARCARE

Te ajută să simplifici parcajul chiar și cele mai dificile locuri de parcare. Pachetul include funcții de Asistență Activă pentru Parcare, Cameră Retrovizoare la rezoluție mare, cu unghi larg și protecții uși.

ford ecosport eu 3_B515_41817_R_42894 16x9 2160x1215

PACHET DE IARNĂ

Te ajutăm să pornești rapid în diminețile reci de iarnă. Pachetul opțional de iarnă pentru Focus, include volan încălzit, scaune frontal încălzite și parbriz încălzit Quickclear.

ford focus eu 4_FOC_M_L_53851 16x9 2160x1215

PACHET ST-LINE

Pentru un plus de stil, inspirat de performanță, pachetul ST-Line include un spoiler spate mare, etriere de frână vopsite în roșu, plus protecții praguri și pedale din aliaj și detalii din aliaj pentru schimbător de viteze manual (pentru modelele cu transmisie manuală).

Broșura Ford FOCUS

Descarcă prezentarea modelului Ford Focus în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*] Preț de vânzare recomandat și neobligatoriu. Prețul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) și suportul financiar cumulat oferit de Ford România Services și dealerii autorizați Ford participanți la promoție. Prețul include TVA și NU include valoarea taxelor/ accizelor guvernamentale sau costul plăcuțelor de înscriere în circulație provizorii. Va rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice (inclusiv consum și emisii) înainte de achiziție.

[**] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[***] Aceasta valoare contine TVA si este rezultatul cumularii suportului financiar Ford Romania si al eventualelor reduceri din programele RABLA relevante in care se incadreaza aceasta entitate.

[****] Transmisia automată cu dublu ambreiaj PowerShift este disponibilă ca dotare opțională numai pentru motorizarea EcoBoost Hybrid.

[*****] În regim mixt, WLTP global

[1] Ford Secure și Navigația Conectată sunt produse pe bază de abonament cu o perioadă inițială de probă gratuită; după care se plătește o taxă de abonare.Ford Secure și Navigația Conectată utilizează date conectate ale vehiculului (precum informații despre condus și locație) partajate prin FordPass Connect*. Schimbul de date cu Ford poate fi gestionat prin intermediul setărilor din vehicul, dar acest lucru poate avea impact asupra serviciilor disponibile. Dacă vehiculul are un abonament activ de Servicii vehicul furat, conectivitatea vehiculului nu poate fi dezactivată, pentru a asigura urmărirea vehiculului în caz de furt. Consultă Politica de confidențialitate FordPass pentru mai multe informații.

[2] Comparativ cu alte motoare non-hibride.

[3] Caracteristică standard. Disponibil doar pentru caroseriile Wagon.

[4] FordPass Connect, aplicația FordPass App și serviciul Connected gratuit sunt necesare pentru accesarea funcțiilor de la distanță (consultați Termenii FordPass pentru detalii). Serviciul și funcțiile Connected depind de disponibilitatea rețelei Vodafone compatibile. Evoluția tehnologiei/rețelelor celulare/capacității vehiculului poate limita funcționalitatea și poate împiedica funcționarea caracteristicilor conectate. Serviciul conectat nu include hotspotul Wi-Fi.

[5] Funcție opțională, parte din pachetul Vignale (pachet Vignale indisponibi pentru Romania).

[6] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. Te rugam sa contactezi dealerii autorizati Ford pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[*] FordPass Connect permite servicii conectate și este disponibil pe vehiculele selectate și vehiculele cu navigație. FordPass Connect va fi activat la momentul livrării. Poți alege să partajezi sau nu anumite date. Acoperirea și serviciul de date nu sunt disponibile peste tot