NOUL FORD FOCUS


Cu un nou design remarcabil si conectivitate de ultima generatie, experienta Focus este mai atractiva ca niciodata.

Noul ecran tactil color si intuitiv, de 13,2 inchi, dispune de tehnologia SYNC 4. Navigatie Conectata si Ford Secure te mentin conectat(a) fara probleme si iti permit accesul la caracteristici de securitate de ultima generatie.

Intra intr-o lume electrificata a eficientei si controlului, cu noua transmisie automata EcoBoost Hybrid PowerShift; conceputa special pentru a face fiecare deplasare mai usoara.

Pentru a imbunatati flexibilitatea, o noua zona permite separarea in siguranta a echipamentelor umede de cele uscate.

Alege intre confortul premium al unui Ford Focus Titanium, stilul sportiv al ST-Line sau performanta palpitanta si fara compromisuri a modelului ST.

URMARESTE-L IN ACTIUNE

INFORMATII CONECTATE

Ramai conectat(a) la lumea din jur cu noul Ford SYNC 4. Inclusiv ecran tactil de rezolutie mare de 13,2”, navigare conectata la cloud, plus control vocal avansat cu recunoasterea limbajului natural. Noul Focus se poate conecta wireless la smartphone-ul tau prin Android Auto/Apple CarPlay, facilitand astfel fiecare noua calatorie.

Noul Focus
Noul Focus

CALATORII MAI CONFORTABILE SI MAI EFICIENTE

Noul Focus EcoBoost Hybrid este disponibil cu transmisie avansata PowerShift automata. Transmisia automata cu sapte trepte si ambreiaj dublu este proiectata cu precizie pentru a oferi o actionare mai eficienta si mai putin exigenta, care complementeaza performanta sporita a motorului hibrid.